2014. augusztus 15., péntek

Kritika #94

Drága Olvasók!
Mára csak ezzel a bejegyzéssel érkezem, mert nem rég értem haza, és most többre egyszerűen nincs energiám. Holnap délután jelentkezem újra, addig is szép estét!

Secrets of Empire

Kinézet:
Hogy őszinte legyek, nekem a fejléc nem tetszik. Még a cím úgy-ahogy elmegy rajta, de png képekkel mindenképp jobb lenne. A helyetekben cserélném a fejlécet. Amúgy a színek szerintem összeillenek, szóval azzal nincs probléma. A Bevezető helyett prológust tennék oda, amit a mostaninál hosszabbra kellene írni. A Szereplők oldalon tetszik, hogy mindegyik karakterről írtatok egy jellemzést, viszont a képek jobban mutatnának, ha rendezett képek lennének, vagy legalább csak egy méretűek. A Menedék és az Erőd oldal nekem tetszik, ötletes, csak ott is lehetnének legalább egyformák a képek. Úgy jobban mutatna. Ami a modulokat illeti, szerintem a legfontosabbak meg vannak, és a helyükre is tettétek őket. Viszont az egész designt feldobhatnátok HTML kódokkal.

Bejegyzések:
Mindenképp jó pont, hogy sorkizárttal írtok, így sokkal szebb a külalak. Ami a fogalmazást illeti, szerintem elképesztően jól fogalmaztok mindhárman. Bő a szókincsetek, részletesen írtok, és nem követtek el szóismétlést. Helyesírási hibát nem találtam, ami dicséretes! A bejegyzések szerintem nagyszerűek, én nem találtam bennük hibát.

Trailer:
-

Remélem nem bántottalak meg semmivel, további jó blogolást! :)

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen a kritikát.
    Nem bántottál meg minket ne izgulj, tudjuk, hogy a fejléccel még gondok vannak, már dolgozunk rajta. Ami a prológust illeti kettő is van, csak választani nem tudunk közölük, a képekkel pedig még nagyon kezdők vagyunk, de iparkodunk kijavítani. Annak viszont örülünk, hogy tetszett az írás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen!
      Persze, ezek után már csak a ti döntésetek, hogy mit kezdtek a designnal. Ha a képekkel gond van, esetleg tőlem is tudtok rendelni rendezett képeket. :)

      Törlés