2014. július 12., szombat

Kritika #84

*World* -SZÜNETEL

Kinézet:
Nem rossz megoldás, hogy a két lányt a srácok közé tetted, de szerintem ezt szebben is meg lehetett volna oldani, mondjuk egy jó fejlécalappal. Lehetne valahogy úgy igazítani, hogy vagy a blogon kicsinyítesz, vagy a fejlécet csinálod nagyobbra. A háttér sem nagyon illik így hozzá. Én ezt a sablont nem szeretem, pont azért, mert egy másikat szebben el lehet készíteni. A hóesés most nem nagyon illik, inkább télen használd! A modulok közül hiányolom a legfontosabbakat, mint például a Rendszeres olvasók, chat, stb... Szerintem keress egy blogot, ami design átalakítással foglalkozik, és kérj tőlük segítséget. Ha szép a design, az olvasók is többen lesznek!

Bejegyzések:
Első ránézésre azt mondom, hogy írj sorkizárttal, úgy szebb lesz! A fogalmazásoddal nincs különösebb probléma szerintem, viszont a helyesírásra figyelj oda! Sok hibát láttam. Valamint a kötőjelek előtt és után is hagyj szünetet! Más hozzáfűznivalóm nincs, a hibákat javítsd, és akkor jó lesz!

További jó blogolást! :)

4 megjegyzés:

  1. Hey Edi! :)
    Nekem is ugyan ezek a problémáim (nincs chat, ilyesmi...) Esetleg tudnál nekem ajánlani egy olyan blogot akik design átalakítással foglalkoznak? Ezen a téren új vagyok még.
    Köszi! Puszi: Anett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már sikerült ráraknom a chat-et (megtaláltam amit kiraktál), de most olyan furán néz ki :/

      Törlés
    2. Szia! :)
      Olyan blogot nem tudok pontosan, de valahol keress rá. A chatet pedig be tudod állítani, hogy milyen színű legyen!

      Törlés
    3. Köszi! Már találtam párat :)

      Törlés