2015. augusztus 17., hétfő

Kritika #106

Sziasztok!
Sajnálom, hogy az elmúlt napokban nem jelentkeztem, de nagyon elfoglalt voltam, szinte egy perc nyugtom nem volt. De most egy kritikát hozok a Jeges Érintésről. Ma még a későbbiekben jelentkezem, addig is további szép napot! :)

Jeges Érintés

Kinézet:
Egyetlen szó jut róla eszembe: gyönyörű. A színek tökéletes összhangban vannak az egész blogon. Szinte csak lilával dolgoztál, de többféle árnyalat használatával tökéletesen megoldottad, hogy ne legyen se túl sok, se túl kevés ebből a színből. A fejléc profi munka, minden tökéletes rajta, szép a betűtípus is. A modulok is tökéletesek, minden megvan, ami kell, és szépen el is rendezted őket. Szóval összességében a designon ne változtass, minden jó úgy, ahogy van!

Bejegyzések:
Kezdeném azzal, hogy szép a külalak, mivel sorkizárttal írsz és figyelsz a bekezdésekre is! A betűk mérete és típusa is pont megfelelő, helyesírási hibákat nem találtam, a fogalmazásod hibátlan! Mindent annyira részletesen le tudsz írni, a szereplő gondolatait és tetteit, a környezetet, hogy az olvasó teljesen bele tudja magát élni. Igazából nem nagyon értem, miért csak 32 feliratkozód van, amikor a design gyönyörű, tökéletesen fogalmazol, és jó a történet is. Talán azért, mert ez nem egy fanfiction, valamiért azokat olvassák a legtöbben, bár nem igazán értem, miért. Na de mindegy. Szóval csak így tovább!

Trailer:
-

További jó blogolást! :)

Edi W.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Edi W.!

    Amint megláttam, hogy kész vagy a kritikával, jöttem is olvasni és nagyon megörültem a véleményednek! Öröm volt olvasni minden egyes sorodat. A lila az egyik kedvenc színem, így egyértelmű volt, hogy ilyen legyen a design. :) Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet a történet, csupa jó dolgot mondtál róla. Több feliratkozónak én is örülnék, de nem csüggedek, igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni ennek érdekében. Köszönöm, hogy időt szántál a kritikára, illetve hogy egytől egyig dicsérő gondolatokat írtál! Remélem, a későbbiekben még visszatérsz a blogra és nyomon követed a történéseket.

    Puszi, Arika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Arika!
      Öröm volt olvasni a történetedet, és örülök, hogy nem szomorkodsz a feliratkozók száma miatt, hanem tovább csinálod, ez dicséretes! :) Olvastam, hogy szeretnél majd elismert íróvá válni, hidd el, hogy sikerülni fog, én legalábbis szurkolok neked, mert van tehetséged. Ha lesz időm, mindenképp olvasni fogom a blogod. :)

      Törlés