2015. augusztus 8., szombat

Kritika #106

Kedves Olvasók!
Ma egy kritikával érkezem. Remélem, jól bírjátok a nyarat és a hőséget! Élvezzétek ki, mert már csak 23 nap maradt belőle. Holnap jelentkezem, addig is legyetek jók! :)
További szép napot!

Harcolok érted

Kinézet:
Őszintén szólva én nem igazán szeretem ezt a sablont, meg nehéz úgy megcsinálni, hogy szép legyen. Szerintem válaszd az egyszerűt, azzal sokkal könnyebb! Egy fejléc nem ártott volna. Ha nem tudsz csinálni, keress egy blogot, ami fejléckészítéssel foglalkozik, és rendelj egyet. Hidd el, ha van fejléc, sokkal szebb az egész design! A modulokkal sincs minden rendben. Hiányolom a Rendszeres feliratkozókat és a Chatet is, valamint az Oldalakat. Látom, hogy ott a Blogarchívum, de ha létrehozol egy Fejezetek oldalt (a Szereplők, stb. mellé), az olvasóknak sokkal könnyebb lesz. Szóval ne haragudj, hogy ezt mondom, de szerintem alakítsd át valahogy a designt, vagy ha te nem tudod, akkor kérj valakitől segítséget! Az viszont jó, hogy a színek összhangban vannak.

Bejegyzések:
Jó pont, hogy sorkizárttal írsz, így szép a külalak. A betűtípus annyira nem rossz, de szerintem jobb lenne, ha olyanná változtatnád, amilyen a modulokban van. A fogalmazással kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy szerintem egész jó, csak írj kicsit részletesebben! Úgy az olvasó sokkal jobban bele tudja magát élni a történetbe. Helyesírási hibákat nem találtam, csak egy-két helyen vesszőhibát, de ez sem olyan szörnyű. Szóval, ha egy kicsit részletesebben leírod a dolgokat, pont jó lesz!

Trailer:
-

További jó blogolást! :)
Edi W.

2 megjegyzés: