2014. június 21., szombat

Kritika #64

Mivel a blog is egy kicsit újult, a kritikát is másképpen fogom írni. Két részletre fogom szedni, a kinézetre (fejléc, háttér, elrendezés) és az írásra (fogalmazás, helyesírás, bejegyzések). Megszámoltam, és még pontosan 29 blog van a várólistán, melyek kritikára várnak, de igyekszem hamar bepótolni!

Rövid szösszeneteim ^^

Kinézet:
A fejléced nekem kicsit érdekes. Olyan, mintha egy alapra rádobáltál volna png képeket, és az írás is lehetne díszesebb. A helyedben rendelnék valahonnan egy fejléced, vagy próbálkoznék egy újat csinálni. Szerintem a háttér se nagyon illik hozzá, választhatnál rózsaszínt, vagy lilát. A modulokkal is kezdenék valamit. Hiányolom a chatet és az Összes oldalmegjelenítést is. A Címkéket és a Rendszeres olvasókat vihetnéd valahova feljebb, és a profilt a blog aljára. Nem ártana, ha feldobnád egy-két dologgal, gondolok itt HTML kódokra, esetleg kurzorkövetőre.

Bejegyzések:
Nagyon szépen fogalmazol, szóval erről nincs mit mondanom, nem kötök bele. Helyesírási hibákat sem ejtesz, ez jó, a jövőben is maradjon így! Ha a bejegyzéseket sorkizárttal írnád, szebb lenne. Egy ilyesfajta fogalmazáshoz már csak egy jó design kell, és hidd el, sokan fogják olvasni. Tartalmilag jó a blog, szóval azzal nincs baj.

További jó blogolást! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Köszönöm, hogy leírtad a véleményed, és megpróbálok tenni az ügy érdekében.
    Valami egyszerű és nagyszerű kinézetre törekszem, de, mint látod, így sikerült >_<
    Chatbe nem ír senki, így feleslegesnek tartom, és az oldalmegtekintés sem olyan amit nagyon mutogatni kéne xD
    Mégegyszer nagyon köszönöm, és további jó blogolást. Üdv.: Theira

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Szívesen, és természetesen ez csak az én véleményem, nem kell megfogadnod, ha nem szeretnéd. :)

      Törlés