2015. július 22., szerda

Kritika #103

Kedves Olvasók!
Most egy kritikát hoztam. Szeretném nektek megköszönni a 218 feliratkozót! Hálás vagyok, amiért azok után se pártoltatok el tőlem, hogy fél évig nem jelentkeztem. Várom a további megrendeléseket!
További szép napot! :)

Rose Blogmagazin

Kinézet:
Nekem nagyon tetszik a design, látszik, hogy igényes munka. Nem egyszerű, összedobott, de nem is agyonra csicsázott és túlbonyolított, pont jó. A fejlécbe nem tudok belekötni, egyszerűen gyönyörű. Kidolgozott minden apró részlet rajta. A színek összhangban vannak az egész blogon, a háttér is jó választás volt. Ami a modulokat illeti, mindegyik a helyén van, azt hiszem, én is pontosan így rendeztem volna. Minden szükséges dolog megvan. A designban nem találtam hibát, nem változtatnék rajta, szerintem így tökéletes.

Bejegyzések:
Első ránézésre azt veszem észre, hogy sorkizárttal íródott, ami szerintem egy jó pont. A betűtípus és betűméret is pont megfelelő. A bejegyzésekben nem vettem észre helyesírási hibákat, csak pár helyen kimaradt egy-egy vessző, de az sem olyan hatalmas tragédia. Tetszik, hogy többféle bejegyzés van, érdekesek, így az olvasók nem unatkoznak, amikor a blogon böngésznek. Én is megnéztem minden oldalt és címkét, szóval nekem elnyerte a tetszésemet a blog tartalma is.

További jó blogolást! :)

Edi W.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Edi W! :)
    Nagyon szépen köszönöm a kritikát, az egész csapatunk nevében.

    Xx Steph xx

    VálaszTörlés