2015. december 14., hétfő

Kritika #109

Sziasztok!
Most egy kritikával jelentkezem, ami már nagyon rég volt, szóval itt az ideje, hogy egy újabbat írjak. Köszönöm nektek a 233 feliratkozót, és azt, hogy még mindig itt vagytok annak ellenére, hogy rengeteg időt kihagytam, és hogy nem tudok gyakran újabb bejegyzést hozni. Viszont a téli szünetben igyekszem bepótolni a lemaradásaimat!
További szép napot!

Bárcsak [One Direction ff]

Kinézet:
Határozottan jó. Tetszik, hogy a színek tökéletes összhangban vannak. Sem a fehérből, sem a kékből és egyéb árnyalataiból nem sok. Ami a fejlécet illeti, azzal sincs problémám. Szép a felirat is, precíz munka! A modulokkal sincs probléma, de tovább nem is beszélnék róla, ugyanis a design nem általatok készült.

Bejegyzések:
A külalak szép, tekintve, hogy sorkizárttal írtok. A fogalmazásotok pedig remek! Nem fogalmaztok bonyolultan, akárki megérti, de mégis olvasás közben minden filmként játszódik le az olvasó előtt. Velem legalábbis ez történt a pontos és részletes leírásnak köszönhetően. Ami még tetszik, hogy a fejezetekhez tartozó képeket is olyan színűvé szerkesztitek, ami illik a designhoz. Helyesírási hibákat sem láttam, szóval csak így tovább!

Trailer:
Összességében nekem tetszik a trailer. A gifek szépen össze vannak vágva, a szereplők bemutatása is jó lett. Az egyedüli, ami engem kissé zavar, hogy kevés a szöveg. Bár ez nem mindenkinek gond, ez csak az én véleményem.

További jó blogolást! :)


Edi W.

1 megjegyzés:

  1. Drága Edi! :)
    Nagyon szépen köszönjük a kritikádat! Igazán jó volt olvasni a dicsérő szavakat!
    További jó blogolást neked is: M. Gin

    VálaszTörlés