2015. szeptember 1., kedd

Kritika #107

Sziasztok, Drágák!
Sajnálom, hogy nem jelentkeztem, de a gépem teljesen elromlott. Viszont most itt vagyok, szeptember elsején, az év egyik legszörnyűbb napján. Remélem, mindenki túlélte. :D Egy kritikát hoztam az Evolution - A leszármazottak című blogról. Pár napon belül jelentkezem, addig is további szép napot és kitartást!

Evolution - A leszármazottak


Kinézet:
Mostanság nagyon sokszor találkozom ilyen designnal, mint a tiéd, és őszintén szólva, nekem tetszik. A fejléc gyönyörű, kidolgozott, a felirat is szép rajta. Azt hiszem, a designba nem nagyon fogok belekötni, mert a színek is tökéletes összhangban vannak, a modulok is pont jók és szépen el vannak helyezve. A Szereplők oldalon tetszik, hogy minden szereplőt egy-egy idézettel jellemeztél, ezzel az olvasó megismerheti a személyiségüket még a blog elolvasása előtt. A designba nem tudok és nem is akarok nagyon belekötni.

Bejegyzések:
Tetszik, hogy sorkizárttal írsz, szép a külalak. A betűk típusa pont megfelel, ahogy a méret is. A fogalmazásod nagyon tetszik, részletes, szinte magam előtt látom, sőt, átélem a szereplő helyzetét. Helyesírási hibákat nem találtam, ami jó, csak így tovább! Azt hiszem, ebbe se nagyon fogok belekötni.

Trailer:
Nagyon tetszik, mintha egy film előzetesét nézném. Megtudjuk belőle, hogy miről szól a történet, de mégsem mondod el az egészet. Figyelemfelkeltő, kidolgozott, és a zene is tökéletesen illik a történethez. Mellesleg az ötlet egyedi, gratulálok!

További jó blogolást! :)

Edi W.

2 megjegyzés: