2014. október 31., péntek

Kritika #100

Drága Olvasók!
Az utóbbi napokban eléggé beteg voltam, ezért is nem jelentkeztem. De most megérkeztem egy kritikával. Jövőhétre tervezek valami játékot/versenyt. Még pontosan nem tudom, hogy milyen lesz, de ha nektek tetszeni fog, akkor a jövőben még többre lehet számítani.
További szép estét!
U.i: Boldog Halloweent mindenkinek! :)

~Se veled,se nélküled~
~Se veled,se nélküled~

Kinézet:
A fejléc első ránézésre tetszik, viszont ha jobban szemügyre veszem, van egy-két kisebb hiba. Például Louis feje egy kissé össze van nyomva, engem ez egy kicsit zavar. Az a megoldás viszont tetszik, hogy fekete-fehér a fejléc, csak a lány színes, ezáltal kiemeled őt. Plusz pont, hogy van rajta gif. Engem valamiért zavar, hogy a zenelejátszó látszik oldalt, persze ez csak személyes probléma, nem jelenti azt, hogy hiba. A háttered nekem nem tetszik. A kép szép, de nem egy blogháttérnek. Válassz valami egyszerűbbet, és szép lesz a blogod! Azon kívül szerintem a modulokkal minden rendben van.

Bejegyzések:
Nem sok olyan blogot látok, ahol a szöveg középre van igazítva. Nos, szerintem nem rossz, de most is a sorkizártat javaslom. A fogalmazásod szerintem nem rossz, bár hiányzik belőle az a plusz, ami megfogja az olvasót. Szerintem olvass egy könyvet vagy egy profibb blogot, és te is belejössz. Ami a helyesírásodat illeti, csak néhány vesszőhibával találkoztam, de az se vészes. Még arra figyelj oda, hogy az írásjelek után hagyj szünetet. Más észrevételem nincs.

Trailer:
Túl sok konkrét dolog van benne, szinte már elmondtad az egész történetet. Amin még változtathattál volna, hogy egy gif csak egyszer játszódjon le, aztán ugyanarról a szereplőről tehetnél egy másikat. A zenét szerintem jól választottad. A trailerről ennyit tudok mondani.

Remélem, nem bántottalak meg semmivel! További jó blogolást! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése