2014. december 27., szombat

Kritika #101

Drága Olvasók!
A blogverseny egyik első helyezettjének a kritikájával érkezem most. Remélhetőleg az összes többi rendelést még a szünetben fogom tudni hozni, és elnézést kérek mindenkitől, akinek várnia kell! Remélem, hogy mindenkinek jól telt a karácsony, és utólag is szeretnék mindenkinek kellemes ünnepeket kívánni! A mostani kritikát az Álmok útjánról hozom, a többit is megkapjátok pár napon belül. További szép estét!

Álmok útján

Kinézet:
Igazából én nem nagyon szeretem azokat a fejléceket, amikre kis képek vannak rátéve, viszont a tiéd valamiért nagyon tetszik. Rendezett, és a szöveg betűtípusa is szép. A háttered egyszerű. de mégis illik az egész designhoz, ami nem túl színes, viszont nekem ezzel semmi problémám, sőt, kifejezetten tetszik. Nem vitted túlzásba a díszítést, így pont jó minden, ahogy van. Szerintem a modulokat is tökéletesen elrendezted és mindegyik megvan, amelyik fontos. Néhány oldalt megnéztem, ott is minden rendezett és precíz, szóval a design úgy jó, ahogy van, szerintem nem kell változtatnod rajta!

Bejegyzések:
A bejegyzések külalakja nagyon szép, mivel sorkizárttal írsz, látszik, hogy igényes munkát végzel. A fogalmazásoddal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy nem találok szavakat! Olyan érzés olvasni a soraidat, mintha egy profi író könyvét olvasnám. Nagyon jól bánsz a szavakkal, bő a szókincsed és olyan részletesen írsz, hogy szinte látom magam előtt a történetet. Helyesírási hibákkal nem találkoztam, szóval ebbe se nagyon tudok beleszólni, csak így tovább!

Trailer:
-

További jó blogolást! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése